Op het werk

Vitale medewerkers zijn productiever en creatiever
De Vitale Revolutie wil aan de slag gaan om duurzaam bij te dragen aan de gezondheid, inzetbaarheid en arbeidsproductiviteit van Zeeuwse medewerkers en burgers. De beweging, de Vitale Revolutie, ontstaat niet vanzelf. We moeten dit met elkaar op gang brengen. Zorginstellingen, overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers werken hierin samen om de omgeving van hun inwoners, werknemers en leerlingen zo in te richten dat gezond leven veel makkelijker wordt.

Bent u een ondernemer? Dan heeft u waarschijnlijk al een beleid om werknemers die ziek zijn weer aan het werk te krijgen. Maar daarnaast is investeren in de gezondheid van alle werknemers zeker zo zinvol. Werknemers die in balans zijn op sociaal, fysiek, geestelijk en financieel vlak zijn vitale werknemers. En vitale werknemers zijn productiever, creatiever en minder vaak ziek. Er zijn talloze mogelijkheden om medewerkers te verleiden tot het maken van gezondere keuzes. Maak ook van uw werkplek een gezonde werkplek! En draag zo uw steentje bij aan de Vitale Revolutie.

Ook u als ondernemer kunt deelnemen aan De Vitale Revolutie. Dit betekent:

  • Een duurzame aanpak implementeren binnen uw organisatie met als doel gezondere en tevreden werknemers;
  • Concreet in kaart brengen waar u beter en gerichter gezondere keuzes op de werkvloer kunt maken;
  • Gebruik maken van de expertise en knowhow binnen de kennispartners uit de Zorg, Onderwijs, Overheid en uw collega Ondernemers (ZOOO’s) binnen het DVR netwerk;

Door bewustwording te realiseren, bij te dragen aan een gezondere omgeving en deze uiteindelijk op een positieve manier te beïnvloeden, wordt de gezonde keuze automatisch de makkelijke keuze voor de Zeeuwse medewerker en burger.

Bekijk de webpagina 'partner worden' voor meer inhoudelijke informatie. 

Doe mee! Meld u aan via info@devitalerevolutie.nl of vraag een persoonlijk gesprek aan.

Sander van Buren (programmamanager)
Vitality Center
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen
tel. 0626852664

Deel deze pagina