Contacta 2018 'Samen gezonde kansen grijpen' - De Vitale Revolutie

Contacta 2018 'Samen gezonde kansen grijpen'

Datum 8 november 2018

Zeeland is een regio die van nature bijdraagt aan de gezondheid van mensen. Er is een structurele verandering gaande in de manier waarop we werken, recreëren, eten en drinken en voor onszelf zorgen. Gezondheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Laat je inspireren.

Verschillende Zeeuwse partijen uit diverse sectoren hebben het gezondheidsbelang al onderkend en spelen hier met hun producten- en dienstenaanbod op in, richting inwoners, gasten en werkgevers. De meesten echter afzonderlijk van elkaar. En juist in samenwerken rondom gezondheid vanuit verschillende perspectieven liggen nog veel kansen. 

Seminar Gezond in Zeeland met Rico Verhoeven

Geboren Zeeuw Rico Verhoeven verdedigde op 29 september voor de zevende keer met succes zijn wereldtitel in het zwaargewicht kickboksen. Op donderdag 8 november is hij tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland, wat kort wordt ingeleid door gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Daarna neemt Rico Verhoeven ons in een uur mee in zijn verhaal over wat hij zoal doet en laat om immer in topconditie de ring te betreden.

Als belangrijke partner van De Vitale Revolutie nodigen wij je graag uit voor deze bijeenkomst. Interesse om erbij te zijn?

Reageer snel want vol=vol! 

Meld je hier aan

 

Zeeuws schoolfruit

Zeeuws schoolfruit

FoodDelta Zeeland heeft samen met Schoolfruit.nl een speciale Zeeuwse variant van gezond schoolfruit ontwikkeld.

Project bekijken

Zeeuwse watertappunten

Zeeuwse watertappunten

Food Delta Zeeland realiseert openbare watertappunten binnen de Zeeuwse gemeenten in samenwerking met De Vitale Revolutie.

Project bekijken

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland

Gezond in Zeeland is bedoeld om ondernemers en organisaties zowel binnen sectoren als crossectoraal met elkaar in contact te brengen.

Project bekijken

Mantelzorg

Mantelzorg

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Zorgcentrum Cleijenborch, gemeente Noord-Beveland en Eva Regelt helpen de mantelzorgers op Noord-Beveland. 

Project bekijken

3 november 2018

Seminar Contacta - 'Samen gezonde kansen grijpen'

Op donderdag 8 november is Rico Verhoeven, GLORY kickbokskampioen, aanwezig tijdens Contacta te gast bij Gezond in Zeeland

23 oktober 2018

Groepslessen 'Omgaan met pesten en groepsdruk' in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele 2.0 in Middelburg biedt lessen op school aan waarbij de focus ligt op het (preventief) omgaan met pesten en groepsdruk.

De Vitale Revolutie

Contact

De Vitale Revolutie

Edisonweg 4
4382NW Vlissingen

info@devitalerevolutie.nl
+31 (0)113 - 24 94 00

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek aan onze website, dan kun je altijd contact met ons opnemen, bedankt voor je belangstelling!